Směs na zmrzlinu DZ 2 kg smetanový základ ovocný
459 Kč cena s DPH
Směs na výrobu ovocné zmrzliny DZ smetanový základ
Sypká směs s chutí a vůní smetany na přípravu lahodné kopečkové i točené ovocné zmrzliny. Vyrobte si doma oblíbenou ovocnou zmrzlinu a poškádlete chuťové buňky svých blízkých a přátel. Přiravenou směs můžete ochutit dle své fantazie pastou, polevou, ořechy, karamelem, kávou a ovocem dle svého výběru. Nepoužíváme geneticky modifikované suroviny. Všechny zmrzliny jsou zcela bezlepkové .
Návod na přípravu zmrzliny:
1) Nepasterované (studenou cestou)
1 kg zmrzlinové směsi pečlivě rozmíchejte ve 2 l studené pitné vody. Nechte odstát 15 až 20 minut. Znovu promíchejte. Hotovou směs už stačí jen nalít do stroje na výrobu zmrzliny. Pokud používáte stroj na točenou zmrzlinu doporučujeme přecedit a pak následně ve stroji zmrazit.
2) Pasterované (tepelnou úpravou, cestou)
1 kg zmrzlinové směsi pečlivě rozmíchejte ve 2 l studené pitné vody. Nechte odstát 15 až 20 minut. Znovu promíchejte. Pokud používáte stroj na točenou zmrzlinu doporučujeme přecedit. Po pasterizaci lze směs zmrazit, nebo musíte zajistit následné schlazení na +4 °C do 90 minut. Takto schlazenou směs lze uchovat 48 hodin při teplotě do +4°C.
Složení:
- sušené plnotučné a odstředěné mléko, cukr, hroznový cukr, fruktózový cukr, stabilizator, xantan gum, zahušťovadlo: guar gum, emulgátor: celulosová guma, antioxidant: glycine, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kyselina jablečná.
Alergeny:
- Vyznačeny ve složení tučně. Obsahuje mléko včetně laktózy.
Nutriční hodnoty na 100 g |
|
Energetická hodnota | 1714 kj |
Energetická hodnota | 404 kcal |
Tuky | 8 g |
– z toho nasycené mast.kyseliny | 5,5 g |
Sacharidy | 72 g |
– z toho cukry | 72 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 2 g |
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 24 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 60 %. Po otevření obal dobře uzavřete a spotřebujte do 7 dnů. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Balení | |
---|---|
Speciální diety | |
Obsah bílkovin |